ET-EL

Mit navn er Ernst Hviid Trier

ET-EL & Multiservice 

Mobil: +45 2257 7532   Mail:  ernst@et-el.dk




Som Multiservice opsætter jeg billeder, tavler, fladskærms TV på en forsvarlig måde så de bliver hængende på vægen,

Opsætning af reoler, skabe, Køkke elementer,

Ring og spørg jeg kan sikkert klare det.


Jeg tager 400,00 Kr. i timen + moms sålænge det er inden for en radius på 25km fra min adresse i Værløse.


GDPR Persondataforordningen


Vi har opdateret vores privatlivspolitik, så det bliver nemmere for dig at se, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvorfor vi gør det. Samtidig er privatlivspolitikken nu organiseret i en ny og enklere struktur. Du behøver ikke foretage dig noget i forbindelse med opdateringen, så denne mail er blot til information.


Vi har foretaget opdateringen på baggrund af persondataforordningen (GDPR), der træder i kraft i hele EU fredag den 25. maj 2018.


Persondataforordningen har til formål at harmonisere lovgivningen om databeskyttelse og præciserer reglerne for, hvordan virksomheder behandler personoplysninger. IntroduktionVi har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan vi behandler og videregiver personoplysninger, når du bruger www.et-el.dk  ET-EL & Multiservice indsamler ikke data og andre oplysninger eller personoplysninger ved brug af vores hjemmeside ej heller cookies ved brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.


Personoplysninger


Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig er kun brugeroplysninger for at kunne fremsende en faktura eller overslag.Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: I det omfang du selv informerer. Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af tilbud eller ved køb.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål


Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, for at vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tilbudsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger


Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis du eksempelvis ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du til enhver tid fravælge vores kommunikation ved at trykke på Afmeld i de nyhedsbreve du modtager fra os. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ernst@et-el.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

ET-EL & Multiservice

Ryetvej 23 st.mf

3500 Værløse

+4522577532

CVR 28482434

Jeg udføre EL som ikke kræver Autosiation, Jeg er uddannet EL installatør, men har ikke dette som primær erhverv. da jeg arbejder som rådgiver i et større dansk rådgivnings firma.

Det vil sige at det du må udføre laver jeg også, men da der er mange som er i tvivel om de gør det korrekt, tilbyder jeg at lave det med 20år erfaring.

Jeg laver TELE/DATA netværk som jeg har 10 års erfaring med

OBS:

Siden er under opbygning